Sunday, November 21, 2010

Uues kodus.

Eile siis saimegi oma uude koju sisse kolitud. Väga mõnus olemine on. Saime endale suure, kaheinimesevoodi ka siia...enne oli siin üks madrats ja üheinimesevoodi. Meie toa aknast on väga kena vaade sisehoovile, kus kasvavad palmid, õitsevad puud ja selle kõige keskel on üks ilus bassein :) Peale seda kui olime siin kotid maha pannud, läksime kohe koos Kariniga poodi ja ostsime grilliõhtuks asju, mis toimus siis tema sõprade, Triinu ja Aedu hoovis. Ostsime liha, komme, krõpse ja veini. Peale seda võtsime suuna Eesti Maja poole, kus Aet talgutel oli (värvimine ja koristus). Nägimegi esimest korda siis selle hoone ära ja tutvusime mitmete eestlastega. Nagu me kuulsime, siis olid nad päris palju jõudnud seal teha - kolm suurt saali ära värvida (k.a laed ja uksed), mis varem olid kollakat tooni, kuid nüüd ilusad valged. Kõige suuremas, nö peasaalis siis, on seina peal suur Kalevipoja pilt ja stseenid sellest.
Tiksusime seal natuke aega ning läksime siis kambaga uuesti poodi. Meie, Tom, Karin, Aet ja Silver. Teine Tom ja Triinu liitusid meiega õhtu jooksul. Triinu ja Aet töötavad samas kohvikus, kuhu meie ka oma cv-d viisime ükspäev ning kus üks tore eesti päritolu poiss meid vahvalt vastu võttis :D Tomid töötavad Captain Cookis ja tegid ära kapteni paberid, on Austraalias olnud juba üle 3 aasta. Said nüüd tänu kaptenipaberitele sponsorviisa ka. Väga tore õhtu oli koos eestlastega. Süüa sai palju, nalja veel rohkem...:D
Täna hommikul tegime peale ärkamist šopingutuuri, sest meil polnud siin voodipesu, ega süüa. Ostsime kohe kaks patja ja voodipesukomplekti. Teki asemel on kasutusel magamiskott ning nagunii läheb siin varsti nii palavaks, et millegi muu kui lina või tekikotiga nagunii magada ei suuda. Gumtreesse panime kuulutusi üles ja saatsime jle cv-sid, Helger saab juba homsest tööle :)



Vahetult peale sissekolimist.




Vaade meie toa aknast.

3 comments:

  1. Palju õnne Helgerile töö puhul;) Töö päeval v õhtul v kuidas?

    ReplyDelete
  2. Tööga on nii, et nädalas on kolm pikka päeva, kaks lühikest ja kaks vaba päeva. Pikad päevad olid 12-st 22-ni vist..midagi täpsemalt ei tea veel. Homme läheb nt kell 17 alles tööle ja on kuni kella 22-ni. 22 hakkab siis koristamine, et mingi kell 23 saab vast tulema, näisnäis. Suht okeid tööajad olid selles suhtes, et väga vara hommikul ei pea kohale ronima ja päevas on ette nähtud tunniajane paus ka.

    ReplyDelete
  3. Päris mõnus voodi .. laiutaks küll.

    ReplyDelete