Friday, November 19, 2010

Neljapäevast hakkan London Hotel'is pubis tööl käima. Tööle saamiseks tuleb ilmselt üht bussi ja üht rongi kasutama hakata. Mõtlen jalgratta ostmisele. Arvestades seda, et elan töökohast linnulennult 6,5km kaugusel ning reaalselt on maad rohkem, siis tundub mõistlik.
Täna on juba kahest kohtast helistatud ning tööd pakutud. Üks neist oli muidugi Melbourne'ist. Melbsist on helistatud üldse nüüd tagant järele umbes 5 kohast. Iseenesest annab see mingisuguse pildi sellest, et inimesi siin töödele ikka vajatakse.
Täna käisime Darling Harbouris CV-sid jagamas ning loodetavasti helistatakse üsna pea ka tagasi. Hetkel on reede õhtu, nii et loota võib esmaspäeval-teisipäeval.
Saime omale siinsed telefoninumbrid juba Melbourne'is tehtud, ning olles ainult kolm päeva numbrit kasutanud, helistasid mingid suvad inimesed. Küll küsiti Chasey'it ja ei tea keda. Eile saadeti hommikul sõnum a la have a splendid, loveful and sunny day, you know you are loved. xxx. Ma saatsin vastu: Hey, you are certainly mistaken with the number. I am a guy. Kuna tundus ka, et kiri oli mõeldud naisterahvale. Aga...peale seda saatis tüüp smsi vastu. You are still very loved. Siis mulle meenus, et kirjutada Sydneys sellise sõnumi vastuse lõppu, i am a guy, on väga mõtlematu. Sydney on Austraalia pedepealinn. Kui ma nüüd ei eksi, siis elab Sydney's alla poole miljoni lilla. Võeh...
Hetkel on plaan selline, et elame uue aastani Sydney's ära. Teenime reisiraha kokku, ostame auto ning liigume edasi kuskile farmi. Tahaks loodust näha. Me pole ühtegi ussi ega arvestatavat ämblikku näinud, peale Melbourne'i Akvaariumi. Tahaks ikka eluslooduses neid näha.

Helger



Vaade Karini rooftopilt. Leia pildilt Sydney ooperimaja ja Harbour Bridge, you sure gonna miss it, aight?:D

No comments:

Post a Comment