Thursday, November 11, 2010

Nii-nii, tundub, et Helgeril on nyyd parem olla t2nu arstile, kelle juures t2na k2idud sai ja kes talle kanged antibiotsid v2lja kirjutas. Thank God for reisikindlustus, kes meile selle summakese kenasti tagasi maksab-visiit yksi maksis juba 80 doltsi pluss rohud 19 dollarit. Arstiabi saamine on siin ka tasemel..meie jalutasime nt Colesi (siinne supermarket) teisele korrusele, kus asus selline med.vastuv6tupunkt, panime vastuv6tus ennast kirja, ootasime 5 minutit ja Helger saigi kohe arstile. Kui just surmat6bi kallal pole v6i synnitama ei hakka, siis pole yldse m6tet suurtesse haiglatesse minna, sest sealne kord kujutab endast pool p2eva paberim22rimist ja alles siis vastuv6tule saamist. Igatipidi saab abi sellistest v2ikestest med.keskustest.

V2ga palav p2ev ikka t2na, ca 30 kraadi, p2ike paistab lagip2he. Tegime pika jalutusk2igu mere 22res, kus ka korra varbad vette kastsin, kuid kui hiljem n2gin, mis seal vees h6ljub, siis ega v2ga ei l2he enam ujuma. Kalda22rne oli surnud meduuse t2is ja seal oli ikka igas suuruses neid, jalutasime veel taha-taha jahisadama juurde v2lja ja seal vees ikka oli n2ha ka elusaid :S Nii et tundub, et ujumisest ei tule siinkandis midagi suurt v2lja :( Aga avastasime enda r66msaks yllatuseks, et jahisadama kai l6pus v6ib samuti neidsamu pingviine n2ha, keda Philipi saarelgi ja mis on t6eline turistide t6mbenumber. Kui p2ike on loojunud, siis ootad hiirvaikuses ja vaatad, kuidas pisikesed, ca 73 cm pikkused minipingviinid merelt koju sibavad. L2hme t2na vaatama ja eks n2e, kas on ka mandril t6esti 6nne neid kohata..vastavad sildid olid igaljuhul yleval ja kai22rsete kivide vahel oli n2ha ka m2rke nende elutegevusest, nii et..elame n2eme. Seal saare peal tahaksime ka kindlasti 2ra k2ia, arvatavasti siis juhtub see selle k2igus, kui millalgi Great Ocean Roadi k2igu ette v6tame :) Enne tahaks aga too saada kindlasti.

Mul on ikka nii harjumatu see klaviatuur siin ja see, et mul pole t2pit2hti..pyydsime eile minu l2pakaga wifis olla hostelis, kuid see kadus l6puks t2itsa 2ra ja nyyd ei saanudki tagasi. Wifi on siin tasuline, ostsingi eile 4 tunniks wifit, maksis 5 doltsi..ja noh..n2ete nyyd, kaua ma selle raha eest olla sain :D Nyyd oleme siinsamas k6rval yhes reisibyroos ja siin on sama hinnaga ja palju palju kiirem net kui hostelis, kus on see nagu kiviajast. Tglt kiviajal oli vist inimestel tunduvalt lihtsam, sest polnud, mille peale oma n2rve raisata :D

Homme l2heme yhte korterit vaatama ja oleme ka cv-sid jagada j6udnud ja farmidesse helistanud, nii et loodame, et joppab k6igega :) Nt seesama hostel, kus me peatume, otsib omale baari teenindajaid, j2tsime eile oma cv-d ja oleme juba 3 korda uurimas k2inud, aga kunagi pole manageri kohal olnud v6i on mingi muu jama olnud.

PS! Korter, mida vaatama l2heme, asub hostelist kohe yle tee :D nii et super oleks kui ei peaks oma kottidega kuhugi lohistama ennast.



No comments:

Post a Comment