Friday, November 12, 2010

Täna sajab kõvasti vihma ja on hoopis teistsugune ilm kui eile.
Kahjuks jäi eile õhtune pingviinide vaatamine ära, kuna tervis ei olnud ikka kõige parem. Esimese asjana tuleb ikka tervis ilusti tagasi saada. Iseenesest muidugi väga tobe juhtum üldse, kuid rääkides meie toakaaslase Oweniga, siis tema piinles Tais samamoodi haiguste küünis. Samas ei ole ka millegi üle imestada, kuna Kuala Lumpuris ju sõime suhteliselt tagasihoidlikult ja aasiatoitu väga mitte. Oli meid igasuguste asjadega ära ka hirmutatud, ehk isegi liialt. Kuid kui väljas oli ca 30 kraadi ja niiskus natuke alla 100%, siis võib arvata, et seljakotti vedades hakkab higi lahmama:P Ja peale seda kohe bussi konditsioneeri all tund aega istudes, ei ole selline haigus mingi ime.
Üldiselt ei ole väga palju jõudnud CV-sid jagada, seda just haiguse tõttu. Teisel päeval, kui natuke parem oli, siis käisime ikka ja jagasime mingi 5 CV-d. Mis siinses mõttes on vähe. Rattapood kahjuks mehaanikut hetkel ei vajanud:D ning hosteli baari kohta pole ka uudiseid olnud.
Loodame parimat. Esmaspäevast hakkame agaralt CV´sid laiali jagama. Võib-olla joppab aga farmitööga, kuhu eile helistasin ja hiljem info meie kohta SMS-isin.
Siinne õhkkond ja inimesed siiski vajavad ära märkimist. Sama mida rääkis ka Owen Iirimaa kohta, et lähed trammiga tööle ja inimesed mossitavad enda ette, siis siin kõnnivad inimesed sinust mööda: "Hi mate, how r u today?" Väga imelik alguses igatahes.
Täna lähme ka üht tuba vaatama, mis asub meie hostelist üle tee:) Kui hostelis üks päev on 32 doltsi, siis seal tuleks nädala peale jagatult 21 millegagi. Muidugi nagu ka Karin ütles, siis esialgul on jube tahtmine kõike kroonidesse ümber arvutada ning siis hinge kinni hoida. Hiljem kui juba tööl käid ja ära harjud, siis pidi täiesti loomulik olema.
Hetkel jäi meil Kariniga ka kokkulepe, et kui tuleva nädala jooksul mingit tööd ei leia, siis lähme esialgul Sydneysse, kus Karinil on palju tuttavaid ja võimalus tööle saada suurem. Kuigi eks sisimas tahame me kõik ise hakkama saada. Elame näeme!:)

Kõike head kodustele!
Helger

No comments:

Post a Comment