Saturday, December 4, 2010

Shaun the sheep

Niinii, saime nüüd asjad oma majaümbrusega nii kaugele, et meil ongi nüüd lambad aias :) Alguses oli jutt ühest, siis kolmest-neljast lambast, aga nüüd on neid terve kari, mingi 12 umbes..oinaid on ka karjas. Eile parandas Helger meie aia ära ja täna Quirindist tulles avastasimegi meeldiva üllatuse. Kuna aias on rohi väga kõrge, siis oleks väga meeldiv, kui keegi seda hooldaks, sest isegi garaažist maja ukseni ei taha väga paljasääri käia. Pealegi loomad majaümbruses lisavad teatavat turvatunnet ka..vähemalt meie puhul on see nii.
Pidime eile juba Quirindisse minema, aga Jimbo ütles, et see on väga mõttetu, sest all on üks palju-palju suurem ja sügavam creek, kui see, millest meie siiani oleme läbi uhama pidanud. Täna siis saime aru, mida ta mõtles, päris jube oli sealt läbi sõita, sest creek oli väga kiirevooluline, nii et pidi väga-väga ettevaatlik olema, et see sind kaasa koos autoga ei viiks. Ühesõnaga, ekstreemsustest siin puudu ei tule! Täna ostsime Quirindist nädalavaru sööki koju ja pmst kogu 200 taala läks ära :D

Eile nägime hobused ka ära. Kaks erinevat karja on siin. Ühes on varsad ja märad, seal on neli hobust ja teises karjas on 7 hobust, kellest enamus siis sporthobused nagu ma välimiku põhjal järeldada võisin :P Varsad on väga sõbralikud, tulid kohe aia juurde uudistama ning märkasime, et ühel märal on silma peal mingi jube kae, Jimbo pärast rääkis, et sellel hobusel on väga vedanud, et ta üldse ellu on jäänud. Nimelt põdes ta mingit verehaigust (ma arvan, et mõeldi teetanust) ja oli selle tagajärjel kokku kukkunud ja seeläbi oma silma vigastanud. 95% hobustest sureb selle haiguse kätte, aga tema jäi ellu tänu heale hoolitsusele ja nüüd on tal varss ja elab õnnelikku elu...muidugi ei saa ma aru, miks teda teetanuse vastu vaktsineeritud poldud...see on üks hullemaid haiguseid üldse.
Teise karja hobused on sootuks aremad ja üldse mitte nii altid inimese juurde tulema, võtsid rahulikult koplis oma mudavanni ja jalutasid minema.




Ülalpool siis pildid nn "varsakarjast"

Ja siis on veel selliseid uudiseid ka, et veedame jõulud koos Kariniga siin farmis :) Can't wait! Vähemalt esialgsete plaanide kohaselt...loodan, et need ei muutu.

1 comment:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas

    ReplyDelete