Monday, December 6, 2010

Eilset hommikut alustasin sadularuumi puhastamisega, mille peale kulus oma viis tundi, sellest kolm tundi puhastasin sadulaid, mis polnud vist kaks aastat sadulaseepi ega vett näinud. Helger aitas samal ajal Jimbol lambaid ajada. Seejärel võtsin valjad käsile ja kui kogu selle kraamiga olin lõpetanud, panin ruumis endas asjad korda. Sättisin päitsed süsteemi järgi, abivahendid riputasin eraldi ja valjad ka eraldi...nagu igas normaalses tallis võiks olla :D Enne oli seal küll nagu puder ja kapsad, sadulate all rippusid suured ämblikuvõrgud ja üldse oli kogu see värk suht kole. Pidevalt mõtlen mingit tööd tehes, et peaks "enne" ja "pärast" pilte tegema, aga nagu tavaliselt tulevad ikka "pärast" pildid.




Peale lõunat läksime uuesti õue ja hakkasime garaažis polte sorteerima (põnev, ma tean!), aga siis tuli korraga selline vihm ja äike, et otsustasime tuppa minna. Jimbo tuli ka õige pea garaaži juurde, korjas oma koerad peale ja sõitis oma koju. Nii et eilne päev jäigi siukseks lühikeseks.

Täna hommikul igavlesime natuke aega jälle garaažis, sorteerisime polte ja ma koristasin riiuleid ja pühkisin põrandat. Jimbo läks lambaid karjamaalt tooma ja kui nendega tagasi jõudis, siis saime ka oma tööga garaažis valmis ja läksime lambaid ajama. Päris põnev oli. Äge oli vaadata, kuidas koerad karja ajavad ja kuidas igal koeral justkui oma kindel positsioon oli. Pidime neid aedikutest mööda käikusid teistesse aedikutesse ajama, Jimbo sorteeris neid samal ajal. Ühte aedikusse läksid talled ja noored, teise vanemad lambad. Silmnähtavalt haiged loomad võttis kohe välja. Lambaid ajasime sellepärast, et neid on vaja rohuga pritsida nende seas leviva parasiithaiguse tõttu. Nüüd niitis Helger muru ja ma koristasin maja siin, Miriam jõuab aravtavasti homme, nii et oleks tore kui ta normaalses konditsioonis elamise eest leiaks :)

Mõned ülesvõtted eilsest karjast.




Ja meie lambad:



1 comment:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas

    ReplyDelete