Thursday, December 2, 2010

Carwash

Eile oli just nii palav ja päikeseline päev, nii et andis lootust juba ilma lõplikule paranemisele, aga no kus sa sellega, täna hommikul JÄLLE sadas ja on seda vahelduva eduga teinud nüüd lõunani välja. Eilset päeva alustasime sellega, et lõime lammaste villapügamisruumid läikima ja seejärel pidin veoki ära pesema ja puhastama nii seest kui väljast, Helger aitas aedu parandada. Õhtul veel söötsin kassid ja Raffa ära ja tegime õhtusööki endale. Täna hommikul sain jälle autot pesta - Jimbo igapäevamasinat (samasugune nagu meil) jesss..suht "lahe" oli suure muda sees vooliku ja lapiga jännata, aga no..vähemalt puhtaks sai. Ma parem ei kommenteeri, milline see auto enne pesu välja nägi :D Nüüd sõime kõhud lõunasööki täis ja passime toas, Helger parandab perekonna arvutit, Hoogie (ainuke toakoer) magab ja mul on tunne, et võtan vist varsti temast eeskuju. Jimbo läks Quarindisse mingit puitu tooma ja saabub pärastlõunal. Me läheme ka homme või ülehomme linna kui vaba päev on. Jimbo ütles, et kui tahame minna, siis saab oma auto meile anda ja lisaks palgale siis annab meile iga nädal söögiraha ka - 100 taala näkku. Et siis saame ise endale nädalase varuga süüa koju osta :)

Üleeile kui aias istusin ja Raffat söömas vaatasin, siis nägin, et kuidagi kahtlaselt puistab toitu suust välja nagu oleks hammastega midagi lahti. Eile siis söötsin teda tema spetstoiduga ja jälgisin, et pudistabki. Rääkisin Jimbole ka sellest, ta ütles, et Raffa on juba päris vana ning lubas kindlasti hambad üle kontrollida..sest noh, minu arust ei ole väga normaalne, kui hobune sööb nii, et terve põrand on toitu täis. Rääkimata muudest ja juba suurematest probleemidest, mis sellega kaasneda võivad. Samuti on tal laminiit (jalgade haigus, mis tekib kui hobune sööb liiga palju proteiini, nt on palju olnud värske rohu peal - tavaliselt esineb seda tallihobustel, kelle regulaarne väljaskäimine on piiratud ja kes kevadel välja karjamaale värske rohu peale lastakse) ja kaela peal mingi kahtlane suur paise, mida peab laskma uurida, sest tegemist võib olla kasvajaga :( Laminiidist on ta õnneks tänu eridieedile paranemas. Ühesõnaga, väga jama värk ja ponist on väga kahju, et ta niimoodi vaevlema peab. Aga väga ägedad loomad on siin kõik..koerad on hästi sõbralikud ja toredad ning Raffa on vana rahu ise, võid tema kõrval autot käivitada ning ta ei liiguta kõrva ka ning kodu juurest küla peale ka hulkuma ei lähe, kuigi tal oleks see võimalus igapäevaselt olemas :) Igakord kui Jimbo hommikul meie juurde sõidab, et meile tööülesandeid jagada, siis sõidab kari koeri autokastis kaasas ja Jimbol on alati peas suur kauboikaabu, jalas teksad ja vihmaste ilmadega seljas õlimantel - ehtne Austraalia ikka!

Täna läksin autopesemise ajal lambapügamisruumi, sest oli luuda ja vana kilekotti vaja. Seina pealt vaatas vastu selline elukas:




Aga natuke teistsuguseid pilte ka:







1 comment:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas

    ReplyDelete