Wednesday, January 5, 2011

Mulle meeldib Austraalia päike..

...aga mitte siis kui see otsustab Sind haigeks teha. Et siis ühesõnaga, olen praegu maas siruli jubeda kurguvaluga ja sellega kaasnevate muude nähtustega ka, nagu näiteks palavik ja lihasevalu ja muud toredad asjad. Selle põhjustajaks pole mitte otseselt kuum päike, vaid sellele leevendust pakkuvad konditsioneerid.

Aga nüüd positiivsematest asjadest ka :) Kolisimegi täna hommikul Balmaini selle perekonna majja, eile saime telefonikõne Aivolt (aukonsulilt), kes tahtis endale koju (ehk siis konsulaati) tänaseks päevaks koristajaid. Palk 15 taala tunnis. Nii me siis läksimegi täna peale kottide siiapanekut tipa-tapa koristama ja me koristasime seda maja 7 tundi! Kõik korrused+maja ümbert ka veel. Mina muidugi trotsisin hoolega oma kurguvalu ja lasin mopil ja tolmuimejal käia. Lisaks Aivole oli tema kodus ka veel muud seltskonda, kes esinesid Adelaide's Eesti kultuuripäevadel ning nüüd pühapäeval siin Sydney lähedal ka. Eesti lauljad siis, kellest üks paar abiellus täna Cremorne'is. Palju õnne!

Igal juhul haigus on homse päevaga kadunud kui ma nüüd kuhugi jälle koristama ei roni, mida tõenäoliselt ei juhtu. Helger läheb aednikutööd tegema. Ja Aivo juures saame veel edaspidigi koristamas käia ja väikest lisa teenida :)

Side lõpp.

K.

3 comments:

  1. Tere!
    Leitsin Teie foorumi täitsa kogematta Autraalia kohta infot otsides. Endalgi mõtte tööle ja elama mõneks ajaks sinna ning keelt arendama:)
    Kas seal töö otsimine väga raske? :)
    Mitu kr kulutasite sinna minekuks kui küsida tohib? :)

    ReplyDelete
  2. Tere,

    töö leidmine on maapiirkondades oluliselt lihtsam kui linnas. Kui tulla, siis minna kohe farmi, aga praegu on raske ka sinna saada, sest üleujutusi on pea igas osariigis. Iseenesest teenib farmis puuviljakorjamisega väga head raha. Linnas on keerulisem, sest inimesi on palju ning hetkel on siin ka kõigil koolivaheajad ning seljataha on ka jäänud pühad, mille jooksul on ikka päris keeruline midagi endale leida. Mis puutub sõidukuludesse, siis meie vaatasime välja ühe odavaima variandi ning saime varakult ette ära ostes piletid kätte ca 8000.-ga. Kui Sul on olemas orkutis oma konto, siis soovitan sealt vaadata kindlasti "Eestlased Austraalias" communityt, kus on tohutult palju informatsiooni absoluutselt kõige kohta mis vähemalgi määral Austraaliat puudutab. Samuti tasuks lugeda ka Trip.ee foorumeid.

    ReplyDelete