Tuesday, January 18, 2011

tööinimese elu...

...hakkab pihta :) Eile oli suht trampimise päev, mina käisin Bondil töövestlusel, kus üks perekond otsis endale koduabilist+lapsehoidjat. Peres oli kolm imeilusat last, kõige noorem 7-kuune, aga paraku, sama ilusad, kui nad olid, olid nad ka sama kasvatamatud :P Muidu selline huvitav perekond, ema tundus olevat mingit brasiilia või hispaania päritolu. Ta ütles, et räägib viie tüdrukuga veel ja siis teeb otsuse teatavaks. Peale seda käisin veel sellest suurest ratsakeskusest läbi, millest ma oma varasemates postituses ka olen kirjutanud ja tahtsin sinna oma cv viia, kuid paraku seal vabu töökohti ei olnud. Helger helistas eile ühte Balmaini rattapoodi ja küsis tööd, selgus, et siinses poes mehhaanikut vaja pole, küll aga sellesama keti uude kauplusesse, mis asub siit umbes 40 minuti kaugusel. Käis seal ära ning homme läheb proovipäevale :) Mina lähen homme samuti ühele töövestlusesse North Sydneysse, see selline suht rikkurite rajoon, pakuti triikimise-koristamise tööd..eks näis, kuidas läheb. Muidu tuleme homme hommikul kaheksaks jälle Aivo juurde, kella kaheks kaome oma töövestlustele/proovipäevadele ja laup-pühap jälle Aivo juurde tööle. Juhuu!

Arvatavasti meie farmi minek lükkub siiski veel edasi, sest nagu teada, igal pool uputab. Veetulvadest räsitud Brisbane on nüüd vihmade poolt seljataha jäetud ning uut hoogu võtavad üleujutused Tasmaanias ja mujal lõuna pool, ka Victorias, kuhu plaanisime alguses farmi minna. Pealegi helistasime eile sellele üldisele numbrile, mis farmitöid vahendab ning sealt öeldi meile, et ärge minge kuhugi, vaid püsige seal, kus olete.

Üleeile külastasime tasuta näitust Darling Harbouri sadamas asuvas Maritime Museumis. Tegemist oli siis Shark Planetiga, kus olid esindatud nii nüüdseks juba väljasurnud kui praegu elavad hailiigid (viimaseid kahjuks mitte elusal kujul :P). Aga päris huvitav oli. Klaasi taga oli näha eelajalooliste haide hambaid ning seeläbi ka nende evolutsiooni, samuti saime targemaks selle koha pealt, mis elukad meil siinsamas lahes elavad...et siis jah, enam siia kohe kindlasti ujuma ei lähe. Oma väiksemate liigikaaslaste seas on esindatud ka suur valgehai ning tiigerhai ehk kõige ohtlikumad liigid inimesele.




Suur valgehai








No comments:

Post a Comment