Monday, January 24, 2011

Päike!

Õues on viimastel päevadel olnud püsivalt kraade üle 30, homseks (kolmapäevaks) lubab 39 ning neljapäevaks 42 soojakraadi. Igal juhul saab homne hommik Aivo juures huvitav olema, aga kui piisavalt end vedelikuga varustada ning müts pähe panna, pole vast midagi hullu. Tahame homme oma kiviaia projektiga valmis saada :) Helger käis eile Taavil abis ühe ehituse peal ja töötasid samuti sarnastes tingimustes, mõlemad jäid kenasti ellu ja midagi tapvat ei olnud. Nädalavahetusel olimegi peamiselt Aivo aias jälle tööl - tassisime mulda ning loopisime ookenist kive välja :D See lahepõhi on ikka kohutavalt sodi täis - klaasikillud, vanad kruvikeerajad jne jne Pühapäeval käis Helger veel ka rattapoes ja sinna suundus ta ka täna.

Homme (26. jaanuar) on Australian Day - austraallaste kõige tähtsam püha aastas. Arvatakse, et just sellel päeval avastas Cook Austraalia ranniku. Igal pool on lipud väljas ning terve päev on täidetud erinevate kultuuriüritustega. Darling Harbouris lastakse kell 21 võimsat ilutulestikku, mis pidi olema veelgi ägedam kui uusaastaöö oma, ootame, ootame :) Kaisu ja Taavi koos Arabellaga ning arvatavasti ka Karin tulevad meile ning teeme õues sellise mõnusa istumise ning meie juurest avaneb ka Darling Harbourile väga hea vaade :) Enne seda vist käime linna peal ka ja vaatame, mis seal toimub. Igal juhul niiii mõnus on. Täna tõotab tulla üks väga äge päev, ei teagi, miks, sest midagi konkreetset ette võtta pole plaanis, aga kas alati peabki siis midagi tegema, et hea oleks?! ;) Hommik on nii ilus ja kuidagi rahustav on vaadata aknast mööda sõitvaid jahte ning kanuutajaid, plaan on veel poes käia ning homseks hakata veits kokkama, sest homme ei jõua muidu kuhugi. Mulle meeldib, kui saan asju rahulikult võtta ja neid omas rütmis teha. Ja nii hea on mõelda, et varsti saame teha seda, mida tahame - rohkem reisida ja avastada. Kuna oleme praegu Sydneysse peatuma jäänud, siis võtame ette selle piirkonna siin ning "kohustuslikku" listi kuuluvad kindlasti Taronga Zoo, Sinimäed, Hunter Valley veinimõisad, kuulus Palm Beach (koht, kus filmitakse "Kodus ja võõrsil"), Port Stephens jne

Igal juhul oleme siin õppinud rohkem hetkes elama ja nautima seda, mis parasjagu on - minevikuasjade meenutamine ning tuleviku pärast muretsemine ei anna mitte midagi ja pealegi...viimase asja ees puudub igal juhul minul küll igasugune hirm :) Tänu vahepealsetele küllaltki keerulistele aegadele, mis me siin oleme pidanud kogema, oskame seda enam praeguseid saavutusi ning hetki hinnata ning neist viimast võtta.
Carpe Diem!

No comments:

Post a Comment