Thursday, January 13, 2011

Nii, pole tükk aega miskit kirja pannud. Osaliselt on põhjus selles, et pole nagu väga midagi kirjutada olnud, teisest küljest ka selles, et netiaeg oli meil suhteliselt piiratud, sest Telstra netipulgale laetud 20 taala kadusid suhteliselt kiiresti.

Vahepealne lapsehoidmisperiood möödus päris ladusalt, kui kõrvale jätta mõned jonnihood ja väike kodune "draama" seoses telekakaardi kadumisega, mistõttu me kaks päeva ilma telepildita olime. Kaardi kadumise autoriks oli muidugi pisitüdruk isiklikult, kõik lõppes aga õnnelikult ning pärast seda kui olime maja pahupidi pööranud ja seoses sellega ka kena koristuse teinud, tuli kaart välja teleka audiomängija cd lugeja vahelt. Teisip jõudis laste ema Singapurist tagasi ning eile saabusid neile külalised ning meie elame nüüd paar päeva Aivo juures :)

Aga millest siis veel kirjutada...võib-olla sellest, et plaanime endiselt ikka farmi minna veebruarikuust. Praegu on nende farmi töökohtadega ikka suhteliselt põud, internetist ei leia midagi ei valitsuse enda leheküljelt ega ka Gumtreest. Eks need vihmaperioodid ole teinud oma töö, nii et paljudes piirkondades on farmid kas lausa üle ujutatud, saaks hävinenud rahe või tugeva vihma tõttu või siis teistes farmides jällegi korjamine hilinenud, sest suhteliselt külm on olnud. Tahaks küll linnast minema juba, meil on ausalt öeldes kergelt kopp ees. Sydney ei ole meie linn ikka, tahaks ikka rännata ja muud maailma ka näha ja pealegi linnas passimine on üldse selline nagu ta on. On üks teine asi veel, mis teeb kurvaks, aga sellest ei hakka ma siin pikemalt kirjutama..ütleme nii, et inimloomuse kohta oleme siin õppinud nii mõndagi.
Natuke pildimaterjali siis ka.






3 comments:

  1. Kas olete otsinud tööd ka lehelt travellers at work? http://www.taw.com.au/DesktopDefault.aspx
    Liikmelisuse eest peab küll maksma,aga mina leidsin oma teise töökoha sealt.

    ReplyDelete
  2. Jep, me oleme seda lehte uurinud küll aeg-ajalt, aga mitte regulaarselt, rohkem oleme panustanud gumtreele ja HarvestTrailile. Aga väga hea, et mainisid ;)

    ReplyDelete
  3. Veel üks kommentaar.. Laadige netipulgale 50 doltsi, mulle tundub et siis oli nett odavam ja seda saab kauem kasutada.. Muidugi siis on koguaeg himu seda kasutada jälle:D

    ReplyDelete