Sunday, May 1, 2011

15 päeva veel....

..või ehk 15 magamata ööd? Sest farmiminek on niiiii käegakatsutav ja no lihtsalt ei jõua ära oodata enam. Muidugi on mõnes mõttes ka kahju siit lahkuda, sest selle peaaegu poole aastaga on siin juhtunud nii mõndagi, aga eks tuleb edasi liikuda ja roundtrip oli meil nagunii plaanis. Aeg oleks näha muud elu ja avastada uusi põnevaid kohti ja inimesi :) Tripp farmi kestab ca 3 päeva, teekond on ca 2000 km pikk. Kindel plaan on külastada Great Ocean Roadi, kus asuvad mitmed võimsad Austraalia vaatamisväärsused, nagu nt 12 apostlit (millest, tõsi, on järel ainult 8). Eks selle aja jooksul jääb tee peale palju ilusaid kohti, millest püüame võimalikult operatiivselt informatsiooni edastada :)) Vahepeal tuli meie tuttav, Tõnis, Perthist Sydneysse ning suundub samuti koos meiega farmi ning samuti ühineb meiega ka minu endine kursaõde, kelle kaudu me selle farmipakkumise saimegi.

Vahepealne aeg on olnud ühtepidi tormakas, teistpidi vaikne. Tormakas selles mõttes, et pole juba miljon aastat niimoodi pidutsenud nagu viimased kaks nädalat. Eelmise nädala neljapäeval käisime Eesti Majas Karini sünnipäeva tähistamas, tore oli - oli sünnipäevalaulu ja küpsisetorti ja eeee...liiga palju šampust. Seejärel taksosse ja Ivy (samasse kluppi, kus EV aastapäeval käisime Kariniga), siis jle taksosse ja Centralisse Scubari, seejärel Maci ja siis jle taksosse ja koju. Rest is history :P
Kuna aga Karinil oli õige päev laupäeval, siis otsustasime jälle välja minna. Alustasime Tai restoranist, mis oli siiani üks parimaid aasia söögikohti, kus ma käinud olen. Toidud olid lihtsalt niii head, tellisime terve lauatäie süüa, jõime ära kaks pudelit šampust ja läksime ületee asuvasse klubisse Jamrockile, reggae-peole. Kuna seal kippus olemine pisut laisaks ja igavaks minema, siis läksime jällegi Centralisse, alguses Sidebari ja pärast uuesti Scubari. Järgmise päeva hommiku veetsime Bondi Beachil, sõime neljapäevast järelejäänud küpsisetorti ja olime niisama. Samuti ei antud ka meile sellel nädalavahetusel asu - eile (laup.) oli Kaisu ja Taavi juures volbriöö tähistamine, kus nii mõnigi meist ennast nõiaks oli teinud. Oli kartulit, oli isetehtud sülti (nämma!) ja palju-palju muud, laud lookas nagu alati. Õhtul läksime väikese seltskonnaga veel natukeseks välja kohalikku ööelu kaema.

Viimase aja vaiksem pool puudutab aga Helgeri töö poolt, millega küll alguses väga hästi sujus, seda eriti just ilma tõttu, mis soosis ehitustöid vägagi. Nüüd aga tulid pühad vahele ja ilmad keerasid veits ära - 20 kraadi ja paduvihm..brrrr. Siinne 20 kraadi on ikka hoopis midagi muud kui Eesti 20 kraadi. Eks ookeani niiskus teeb oma töö. Farmiminekuks pean sooja mütsi ostma. Aga eks kõik laheneb ja läheb nii nagu peab :)

Jamrockil



Tai restoranis.

Baywatch!
Maailma äärel. See koht asub kui Bondi Beachist sõita natuke ülespoole ehk siis Karinile külla :) Nende kahe kaljunuki vahel ongi siis koht, kust esimesed valged inimesed praegusesse Sydneysse purjetasid.


Karinil on huvitav tehnika.




2 comments:

  1. Haha, lahe jalg :D

    Aga need Aasia toidud seal pildil tunduvad tõesti nämmad, ajasid mulle isu peale, pean nüüd Pärnu omasse raha raiskama minema, meil on siin samuti väga head toidud :)

    ReplyDelete
  2. Sa ei kujuta ettegi, KUI head need olid. Ikka päris aasia restoran, kus kokad-teenindajad kõik aasiakad :D Muidu ma pole eriline pilukate sõber, aga krt, köök on neil hea! Ja tead, kui hea sushi neil siin veel on..njämmm!

    ReplyDelete