Sunday, February 13, 2011

Töönarkomaanid ja uus korter

Pole tükk aega kirjutanud, vahepeal on päris palju toimunud, mitte küll midagi põrutavat, aga siiski. Tööd jagub endiselt palju ja tuleb veel juurdegi, eriti mul - Helgeril ei anna enam midagi kuskilt juurde tulla, kui 6 korda nädalas rattapoes töötab ja vabal päeval veel mõnikord Aivo juures ka käib. Minul on nüüd nädalavahetused täiesti broneeritud, käin Cremorne'is ühe vana naisterahva eest hoolitsemas, saan selle eest 100 taala päevas, mitte midagi rasket ega hullu ei ole, siuke pingevaba olemine :) siis olen veel Aivo housekeeper ning sellel nädalal käisin selle soomlase juures ka koristamas, kellele Aivo mind soovitas ning tema omakorda soovitab mind veel ühele oma tuttavale, kes elab Paddingtonis ja kellel on suur maja koristada. Nii et vaikselt hakkab graafik välja kujunema. Arvan, et selle Paddingtoni koristamise veel võtan ja siis on küll kõik. Mõni vaba päev võiks ka ikka nädalas olla, eksole.

9.ndal kolisime sellest majast välja, kus elasime kuu aega ning väsitavate otsingute tulemusena saime täna end uude korterisse sisse seatud. Vahepealsed päevad peatusime Aivo juures. Uus kodu on selline tore, kodune, hubane. Tegemist on siis sellise pisikese majaga, kus meie kasutuses on üks magamistuba ning loomulikult ka köök, vannituba, elutuba. Kõige vahvam selle koha juures on see, et siin on üks kass (briti lühikarvaline) ning kaks koera, üks neist on suuuuuuur, ma arvan, et mingi dogiline, teine aga imearmas kuldse retriiveri kutsikas, kes on lihtsalt nii-nii armas, et sure või ära. Me muidugi suudame loomi ära rikkuda ja lubasime tal voodisse ronida ja igast lollusi teha. Enamuse ajast elavad nad õues, toas käivad mõned korrad päevas. Kiisu elab ainult toas, aga kuna tegemist on niivõrd sõltumatu olevusega, keda sa ei märka enne, kui tema sind ennast märkama paneb, siis võib öelda, et tuba on loomadest praktiliselt tühi.
Korteriotsingutega seoses puutusime jälle kokku Sydney transpordi teeninduspoole hüvedega. Läksime Ashfieldi ühte korterit vaatama ja siis bussijuht unustas meid ära :D Siin on nii, et kui bussi lähed ja ei tea, kus maha minna, siis ütled bussijuhile, kus kanti tahad ja nad jätavad meelde selle. Kui buss on õiges kohas, siis karjuvad Sulle. Seekord oli buss aga juba lõpp-peatuses kui bussijuht avastas, et ups, meie ikka veel bussis! Vabandas sada korda ette ja taha, lõi bussile ette kirja: Not in service ja viskas meid Ashfieldi ära :D Paraku olime aga õigest kohast ikkagi suht kaugel, nii et pidime takso võtma. Sama päeva õhtul läksime ka teist tuba vaatama (sedasama, milles nüüd sees elame), sõitsime jällegi kuhugi maale bussiga, aga kuna oli juba nii hilja ja teist bussi ei tulnud, siis otsustasime takso jälle võtta. Taksojuht aga sõitis veits võssa ja pani meid liiga vara maha, õnneks avastasime selle õigel ajal, nii et ta korjas meid uuesti peale ja sõidutas tasuta õigesse kohta ja pärast andis isegi veel raha ka natuke tagasi :D Eesti taksojuhid, tehke järgi!

Helger sai endale töö juurest ratta. Tasuta! Pani koos töökaaslastega juppidest kokku, hästi ilus Scotti ratas, musta ja kollasega. Peale selle sai ta veel tasuta kiivri ja joogipudelihoidja, kollast värvi :D Balmaini poe boss oli kuskilt riiulist leidnud selle ja kätte visanud, et näe, Sulle sobib kollane hästi.

Homme läheme Balmaini õhtusöögile, Kaisu, Taavi ja Karin vist liituvad ka meiega, enne seda tuelb ette võtta väike šoping kesklinna kandis ja tuba korda teha, praegu kõik asjad laiali. Pilte lisan järgmisel korral :)

No comments:

Post a Comment