Thursday, August 9, 2012

No vahepeal peab ikka midagi kirjutama. Kõik piletid on ostetud, juhuu! 19. oktoober lendame Adelaide´st Sydneysse, Sydneyst läheme 20. oktoobri õhtul laeva peale ning meie kauaoodatud kruiis Uus-Kaledoonia saartele võib alata :) Tagasi Sydneysse jõuame 28. oktoobri õhtul ja 1.novembril ongi aeg Austraaliaga hüvasti jätta ning võtta suund Bali poole, kus veedame 11 päeva, 12. novembril maandume juba Tais, kus oleme kuni 1. detsembrini ning sama päeva õhtul kell 17:35 Eesti aja järgi peaksime siis puudutama juba kodmaa pinda. Nii et praegu on veel ainult vaja tööd rabada umbes 10 nädalat ja siis saab kauaoodatud puhkust hakata nautima. Muidugi nüüd, kui kõik on tehtud ja enam-vähem  ka plaanid paigas, siis ei jõua seda aega ära oodata. Eks ikka iga päev saab trip.ee reisifoorumit loetud ning samal ajal google mapsis sõrmega järge aetud. Päris põnev on siuke reisi organiseerimine.

Ega midagi muud polegi praegu lisada. Ilmad kipuvad juba kevade poole, Eestiga ikka täiesti üks-ühele. Nagu eile uudistest loetud sai, lubatakse sinnakanti juba öökülma, meil oli aga üleeile juba 26 kraadi sooja. Samuti hakkavad puud õitsema, mõni on ikka väga uhkes rüüs juba tänava ääres kevadet kuulutamas. Muidu on kõik päevad ikka üks ja sama kõik - kella 12 paiku äratus, hommikusöök, õhtusöögiks kokkamine ja kella 16 ajal juba tööle ning kell 1:30 tööpäeva lõpp, reeded ja pühapäevad on ainult lühemad, kella 00-ni. Töö on samuti sama, mingeid muutusi ei ole, kui ainult see, et Heldur läheb järgmise nädala lõpus juba minema ning Helger saab tema positsiooni üle võtta ehk siis on lootust, et saame töötada kuni 2:30-ni. Ootaks ainult, et need sooje ilmu nüüd rohkem oleks ja et need kauem püsima hakkaksid, sest ikka nii mõnus on enne tööle minekut päikse käes hommikust süüa või võrkkiiges raamatut lugeda. 

Nägime lõpuks vabas looduses elava koaala ka ära, kui üle-eelmisel nädalal tööle sõitsime ja see rahulikult üle tee jalutas, päris armas ja suur oli teine, ega ta väga ei hoolinud sellest, et kaks autot oleks tema pärast peaaegu avarii teinud :)) Ning õhtul tagasi sõites tahtis känguru meile autouksest sisse hüpata, päris hea ehmatus oli. Tundub, et täiskuu avaldab loomadele kummalist mõju :) 

Ja ma sain täna oma poole õppelaenust tagasi makstud. Nii happy! :) 

1 comment:

  1. Nii äge on ikka lugeda teie seiklustest, mis ainult ägedamaks lähevad. Kas on kurb mõelda ka, et varsti koju või igatsete Eestit juba?

    ReplyDelete